Career

Working at Novidon

At Novidon we believe that finding the best starch solutions for customers is people’s work. People are the heart of our organization.
We are a professional and ambitious international company with employees who are entrepreneurial, reliable and passionate about what they do.
At our head office in the Netherlands and our production plants in the Netherlands, Belgium and the United Kingdom we all work together with great enthusiasm and combining expertise to meet customer demand.
We are proud of what we do and of our friendly culture where teamwork and down to earth attitudes are common.
 Vacancies Novidon Nijmegen - Netherlands

R&D / NBD Manager

In deze nieuwe en brede functie hou je je bezig met het ontwikkelen van concepten voor (nieuwe) producten en productapplicaties alsmede voor product- en procesverbeteringen. Je bent de spil tussen R&D, productie, sales en de klant.

Bekijk vacature

Productieleider

Als Productieleider ga je samen met een collega leidinggeven aan de operationele activiteiten van onze fabriek in Nijmegen.

Bekijk vacature

PLC Programmeur

In deze functie draag je bij aan de ontwikkeling van het technisch beleid voor Novidon en aan de implementatie en de realisatie daarvan door bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en productverbeteringen met als doel om de winstgevendheid en continuiteit van Novidon op lange termijn te waarborgen.

Bekijk vacature

Proces Operator

Als Proces Operator ben je verantwoordelijk voor het regelen en sturen van de geautomatiseerde processen in de gehele fabriek. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de machine ongestoord kan blijven draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en voert hiervoor de noodzakelijke productanalyses uit.

Bekijk vacatureVacancies Novidon Wrexham - UK

Assistant Plant Manager

For our plant in the United Kingdom we are looking for an assistant plant manager who is responsible for developing and ensuring the execution of all production processes in the plant.

 check vacancyInternship – Graduation project

Novidon always offers internships or graduation projects for different subjects.
We take students from both higher professional education (HBO) and university education.
We always try to offer a project which fits your discipline, expertise and personal interest.  

Interested?
Please contact our HR department: HR@duyniegroup.com