Career

Working at Novidon

At Novidon we believe that finding the best starch solutions for customers is people’s work. People are the heart of our organization.
We are a professional and ambitious international company with employees who are entrepreneurial, reliable and passionate about what they do.
At our head office in the Netherlands and our production plants in the Netherlands, Belgium and the United Kingdom we all work together with great enthusiasm and combining expertise to meet customer demand.
We are proud of what we do and of our friendly culture where teamwork and down to earth attitudes are common.
 Vacancies Novidon Nijmegen - Netherlands

PLC Programmeur

In deze functie draag je bij aan de ontwikkeling van het technisch beleid voor Novidon en aan de implementatie en de realisatie daarvan door bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en productverbeteringen met als doel om de winstgevendheid en continuiteit van Novidon op lange termijn te waarborgen.

Bekijk vacature

Service Monteur (40 uur per week)

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van zetmeel-win-installaties bij onze leveranciers met name frites en chips producenten. Ook train je onze leveranciers op operationeel en technisch niveau.

Bekijk vacature

Proces Operator

Vanwege uitbreiding zijn wij voor de vestiging in Nijmegen op zoek naar een Proces Operator. Als Proces Operator ben je verantwoordelijk voor het regelen en sturen van de geautomatiseerde processen in de gehele fabriek. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de machines ongestoord kunnen blijven draaien.

Bekijk vacature

Stage-opdracht

Tijdens deze stage help jij mee aan het verkrijgen van inzicht in het verbruik van materialen, het opzetten/verbeteren van voorraadadministratie en het opzetten van een (visueel monitoringsysteem ten aanzien van grondstoffenbeheer. Lijkt dit jou iets? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer!
 

Bekijk vacatureInternship – Graduation project

Novidon always offers internships or graduation projects for different subjects.
We take students from both higher professional education (HBO) and university education.
We always try to offer a project which fits your discipline, expertise and personal interest.  

Interested?
Please contact our HR department: HR@duyniegroup.com

 

We use functional, analytical and marketing cookies to guarantee the proper functioning of our website and to increase its user-friendliness. By clicking on ‘continue’, you agree to the placement of cookies.