PLC Programmeur

PLC Programmeur

Locatie: Nijmegen

In deze functie draag je bij aan de ontwikkeling van het technisch beleid voor Novidon en aan de implementatie en de realisatie daarvan door bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en productverbeteringen met als doel om de winstgevendheid en continuiteit van Novidon op lange termijn te waarborgen.

Hoofdtaken:

 • Je voert storingsanalyses uit op het gebied van automatisering
 • Je verhelpt complexe storingen en problemen aan bijvoorbeeld PLC
 • Je ontwikkelt en verbetert betstaande software en besturingen na uitvoerige analyses
 • Je onderhoudt en optimaliseert proces control systems
 • Je assisteert tijdens projecten en modificaties op procesbesturingsgebied
 • Je ondersteunt storingsmonteurs bij automatiseringsproblemen

Wij bieden
Een functie bij een professionele en groeiende onderneming, waar je zelf je functie mede vorm en inhoud kunt geven. Er is ruimte om te leren en voor eigen initiatief. Kansen zien is kansen benutten. Er is dus perspectief voor ambitie, groei en ontwikkeling. De beloning is afgestemd op de zwaarte van de functie en groeit mee met jouw ontwikkeling en het resultaat.

Interesse?
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Eline van Aert, Manager HR, tel. 0172-460669.
Jouw schriftelijke sollicitatie (CV + Motivatiebrief) kun je sturen aan jobs@duyniegroup.com.

Jouw Kwaliteiten:

 • Je hebt kennis van en PLC-ervaring met S7 Siemens
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met PLC/SCADA, DCS en/of MES-systemen
 • Je hebt een basiskennis van industriële netwerken
 • Naast Nederlands beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • Je bent servicegericht en hebt goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt affiniteit met veiligheid en machineveiligheid
 • Kennis van en/of ervaring met de voedingsmiddelenindustrie is een pré

Novidon B.V. is een dynamische en sterk groeiende, internationaal opererende organisatie, waar producten gemaakt worden uit snijzetmeel van de levensmiddelenindustrie. De producten van Novidon vinden hun weg in onder andere de papierindustrie, de off-shore industrie en de kleefstoffenindustrie. Het is een continue uitdaging telkens nieuwe, betere en slimmere toepassingen te vinden. Novidon heeft 3 fabrieken in Nederland, België, Groot-Brittannië. Novidon is onderdeel van Duynie Group welke bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. De ondernemingen houden zich bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Duynie Group heeft 275 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector. Kijk voor meer informatie op www.novidon.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

We use functional, analytical and marketing cookies to guarantee the proper functioning of our website and to increase its user-friendliness. By clicking on ‘continue’, you agree to the placement of cookies.