Proces Operator

Proces Operator

Vanwege uitbreiding zijn wij voor de vestiging in Nijmegen op zoek naar een Proces Operator.

Het werk:
Als Proces Operator ben je verantwoordelijk voor het regelen en sturen van de geautomatiseerde processen in de gehele fabriek. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de machines ongestoord kunnen blijven draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van het product en voert hiervoor de noodzakelijke productanalyses uit. Je registreert relevante gegevens uit de procesvoering in het kader van werkoverdracht aan je collega’s. Je maakt en houdt de apparatuur en de werkomgeving schoon. Daarnaast signaleer en analyseer je (dreigende) storingen en technische mankementen. Je gaat werken in 3-ploegendienst.

Wij bieden:
Voor de juiste kandidaten bieden wij een uitdagende functie met marktconforme arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen en een informele, prettige werksfeer. Bij gebleken geschiktheid volgt een vaste aanstelling bij Novidon.

Interesse?
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Wilma Linders, HR Advisor, tel. 024-7440178.
Jouw schriftelijke sollicitatie kun je sturen aan jobs@duyniegroup.com

Jouw Kwaliteiten:

  • MBO opleiding richting procestechniek (Vapro B)
  • Enkele jaren relevante ervaring in de procesindustrie
  • Communicatief vaardig, kan goed samenwerken in een klein team
  • Je bent in staat in stappen het proces of gedeelten ervan te verbeteren
  • Goed in het analyseren van probleemsituaties
  • Initiatiefrijk, steekt de handen graag uit de mouwen
  • Ervaring met werken volgens kwaliteitsprocedures
  • In bezit van reach- heftruckcertificaat

Novidon B.V. is een dynamische en sterk groeiende, internationaal opererende organisatie, waar producten gemaakt worden uit snijzetmeel van de levensmiddelenindustrie. De producten van Novidon vinden hun weg in onder andere de papierindustrie, de off-shore industrie en de kleefstoffenindustrie. Het is een continue uitdaging telkens nieuwe, betere en slimmere toepassingen te vinden. Novidon heeft 3 fabrieken in Nederland, België, Groot-Brittannië. Novidon is onderdeel van Duynie Group welke bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. De ondernemingen houden zich bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Duynie Group heeft 275 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector. Kijk voor meer informatie op www.novidon.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

We use functional, analytical and marketing cookies to guarantee the proper functioning of our website and to increase its user-friendliness. By clicking on ‘continue’, you agree to the placement of cookies.